Yunus Emre Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi Dönemde Çocukların Özünde Bulunan Sevgiyi Eğitimle Buluşturmaktır.

Misyon: Biz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Okul öncesi eğitimde, çocuklara okulu sevdirmek,onları hayata hazırlamak ve bunu yaparken anne ve babaları da muhakkak eğitim öğretim sürecine katmak,çocuklar için onların eğitim öğretim hayatlarına güzel ve etkili bir başlangıç yapmaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah 07:30-12:30 Öğle 12:30-17:30
Isınma: Doğalgaz -Kombi
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Servimiz Bulunmaktadır
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Etwinning, Okullarda Orman, Sıfır Atık Projesi, Okulum Temiz ve Edeb Projesi Sürdürülmekte olup, Etwinning Ulusal Kalite Etiketi, Sıfır Atık Belgesi ve Okulum Temiz Belgesi Almış Bulunmaktayız.

Telefon - Okul Tel (0416) 2251231

WEB - https://adiyamanyunusemreanaokulu.meb.k12.tr

Adres - İmamağa Mah. 1965 Sok. No5 ADIYAMAN

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - İmamağa Mahallesi Adıyaman Merkezin güneydoğusunda yer almaktadır.

Adres - İmamağa Mah. 1965 Sok. No5 ADIYAMAN

Ulaşım Şehiriçi "Hastane" minibüsleriyle ulaşım sağlanabilir.Şehir Mrkezine 3 km uzaklıktadır.Okulun mevkiisi yeni yapılan TOKİ konutlarının (eski adıyla Tekel Barakaları) kuzeyine düşmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 3 km Uzaklıktadır.